Ekm

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTIMIZ 25.10.2018 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 16:00 DA, TOPLANTI YETER SAYISI SAĞLANAMAZSA 01.11. 2018 PERŞEMBE GÜNÜ AYNI SAATTE  OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA YAPILACAKTIR. TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

PANSİYONA KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLER:

1)ŞEYDA BERKİL

29)RÜYA FELEK

30)ASUDE GÜLSU GÖCEN

31)ELİF ÖZEK

PANSİYONA KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZİN 5-6 EYLÜL 2018 TARİHLERİNDE KAYIT İŞLEMLERİNİ YAPTIRMALARI GEREKMEKTEDİR.

KAYIT İŞLEMLERİ

Kayıt işlemleri, yerleştirme esas ve usullerine göre sistem üzerinden otomatik olarak yapılacaktır. Okulumuza kayıt olan öğrenci ve velilerinin 27-31 Ağustos 2018 tarihleri arasında ders seçimi ve kayıt dosyası doldurulması işlemleri için aşağıda belirtilen belgelerle okulumuza gelmeleri gerekmektedir.

1)  2 adet yeni çekilmiş vesikalık fotoğraf

2)  Beş top A4 fotokopi kağıdı.

3)  5 Adet zarf ve 20TL’lik posta pulu (Devamsızlık mektubu, davetiye vb.için)

4)  Öğrenci Kayıt Zarfı(Okulumuz Müdürlüğündenverilecektir.)

5)  Öğrenci Bilgi Formu (Okulumuz Müdürlüğündenverilecektir.)

6)  Sosyal Faaliyetler İçin İzin Belgesi (Okulumuz Müdürlüğündenverilecektir.)

7)  Öğrenci Veli Okul Sözleşmesi (Okulumuz Müdürlüğündenverilecektir.)

8)  Seçmeli Ders Dilekçesi (Okulumuz Müdürlüğündenverilecektir.)

9)   Geldiği okulda Burslu ve Parasız Yatılı okuduysa, bunlara ilişkin resmi yazı (öğrencinin mezun olduğu ortaokulu müdürlüğündenalınacaktır.)

10)  Öğrenci, velisi ile birlikte gelecektir. ( Öğrenci velisi ANNE veya BABASIDIR. Anne ve babası yok ise kanunen velayet hakkını alan kişidir. Mahkeme tarafından verilmiş velayet hakkını gösterir belgenin okulumuza verilmesigerekmektedir.)

Yatılı okumak isteyenler için;

1)  Sağlık raporu ( Pansiyonda kalmasında sakınca olmadığınadair.)

2)  Vukuatlı nüfus kayıt örneği(Yatılılık işlemlerindekullanılacaktır)

3)   Aile durum beyannamesi(EK-l) ( Aile durum beyannamesine ve ekli belgelere göre öğrencinin paralı / parasız yatılı durumubelirlenecektir.)

Not:Öğrenciniz kesin kayıt yaptırdıktan sonra, okul yönetiminden alacağınız parasız yatılılık belgelerine ek olarak eğer ortaokulda burs alıyorsa mezun olduğu kurumdan burs aldığına dair resmi yazı, 2018 yılında parasız yatılı veya burs kazandı ise, kazandı belgelerinin aslı.

Tem

VELİLERİMİZE BİLGİLENDİRME

Sayın Velimiz,
Bursa Valiliği Halk Sağlığı Müdürlüğü’ nden gelen yazıya istinaden “ Okulda Sağlığın Korunması ve Geliştirilmesi Programı “ uygulamaları gereği; 25.01.2013 tarihli ve 28539 sayılı Aile Hekimliği Uygulama Yönetmeliği ve Okul Sağlığı Hizmetleri İşbirliği Protokolü gereğince okulumuzdaki bütün öğrencilerin aile hekimlerince her yıl periyodik muayene ve izlemleri yapılarak, veriler Aile Hekimleri Bilgi Sistemine girilecektir.

Bundan hareketle, tüm öğrencilerimizin aile hekimlerinde yapılacak muayeneleri sonucunda ÖĞRENCİ MUAYENE/İZLEM BİLDİRİM FORMU’nu onaylanmış olarak okulumuzda ilgili müdür yardımcısına teslim etmeleri gerekmektedir.

Öğrenci Muayene/İzlem Bildirim Formu ektedir.

Nis

Bakanlığımızca yürütülen okul sağlığı çalışmalarının daha hızlı ve düzenli takip edilmesi, internet ortamında gerekli duyuruların yapılması ve daha geniş kitlelere ulaşması amacı ile http://okulsagligi.meb.gov.tr/ web sitesi oluşturulmuştur.

Eyl

PANSİYONUMUZA KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLER 15 EYLÜL 2018 CUMA GÜNÜ KAYITLARINI YAPTIRABİLİRLER.

ORTAK SINAV DİLEKÇESİ

Yeni ders programı linktedir

Eyl

Tem