Ara

10/G Sınıfı öğrencilerinden Yaren Ekmen, Felsefe Öğretmenlerimiz Sema Aydın ve Haşim Arduç´un gözetiminde Uluslararası 23.Felsefe Olimpiyatı´na katılmıştır. Başarılar diliyoruz.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması, tüm Türkiye´de olduğu gibi okulumuzda da büyük bir coşkuyla kutlandı. Bahçede öğrencilerin hazırlamış oldukları program, daha sonra Okul Yemekhanesi´de verilen yemek ve türkülerle son buldu.

Kas

Okulumuz 9/D sınıfı öğrencisi Melda İMREKOĞLU, Kickboksta Bursa birincisi ve Türkiye üçüncüsü olmuştur. Tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

Ebediyete intikalinin 80. Yılında Ata’mızı saygıyla andık.

Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün aramızdan

ayrılışının 80. Yılı Anma Programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı. Saygı

Duruşundan sonra İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda, Ulu Önder´in Hayatı ve

Fikirleri konusunda konuşmalar yapıldı, şiirler okundu.

Program daha sonra Konferans Salonunda devam etti.

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nermin YAVUZ ile Müzik Öğretmenimiz Aygül ÇAKIR

yönetiminde öğrencilerimizin hazırladığı program duygu dolu anlar yaşattı.

Anma programını okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz büyük bir dikkatle

izlediler.

Programda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Kas

Bursa Anadolu Kız Lisesi olarak 2 Kasım 2018 tarihinde günübirlik olarak Ankara´ya gidildi. ODTÜ ve Anıtkabir ziyaret edildi.

Ekm

Cumhuriyet Bayramımızın 95. Yılını coşkuyla kutladık. Günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirlerden sonra okul bandosunun verdiği "mini konser" büyük beğeni topladı.

Ekm

24.10.2018 tarihi itibariyle ve okul öğrencilerinin vermiş olduğu oylar sonucu 11/C sınıfı öğrencisi İlsu ÖZ, Okul Öğrenci Meclis Başkanı seçildi. Okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olsun.

Ekm

Osmangazi İlçe Sağlık Müdürlüğü Sağlık Eğitmeni Metin Uyanık tarafından "Sağlıklı Beslenme ve Obezite" konusunda seminer verildi.

Haz

Meb Müsteşarımız Sayın Yusuf TEKİN, Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürü Sayın Semih AYTEKİN, Destek Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Salih AYHAN, Daire Başkanları, İl Müdürümüz Sayın Sabahattin DÜLGER, İlçe Müdürümüz Sayın Gürhan ÇOKGEZER, Müdür Yardımcılarımız ve Şube Müdürlerimiz okulumuzu ziyaret etti.

Nis

Futsal takımımız final maçında, normal süresi 3-3 biten müsabakada penaltı atışları sonucu Orhangazi MTAL´yi 6-4 yenerek şampiyon oldu .Turnuvanın en golcü ismi ise 15 golle oyuncumuz Rabia ÇİBİR oldu. Oyuncularımızı ve teknik sorumlumuz Nuran Arpağ Saraçoğlu´yu tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuz, Uludağ Üniversitesi ile  Bursadaki eğitim ve öğretimin geliştirilmesi amacıyla Eğitimde İşbirliği Protokolünü imzaladı. Gerçekleştirilen protokol sayesinde, öğrencilerimiz proje hazırlama konusunda  Uludağ Üniversitesinden bilimsel ve akademik destek alacak. Ayrıca Okulumuz Uludağ Üniversitesi ile Protokol yapan Bursadaki 3. Okul olmuştur. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ara

Okul müzemiz yeni yerinde ziyarete açıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz...

ÖĞRETMEN - VELİ GÖRÜŞME SAATLERİ

Değerli Velimiz,

Öğretmenlerimizin görüşme gün ve saatleri tabloda bilgilerinize sunulmuştur.

Saygılarımla,

Ara

16 Aralık Cumartesi günü 12.sınıf öğrencilerimiz , sosyal sorumluluk projesi kapsamında Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevini ziyaret ettiler. Huzurevi sakinleriyle sohbet eden öğrencilerimiz, zamanın nasıl geçtiğini anlamadıklarını, buraya tekrara gelmek istediklerini, farklı bir deneyim yaşadıklarını ve bundan da keyif aldıklarını dile getirdiler.