BURSA / OSMANGAZİ - Bursa Kız Lisesi

Etiket Sonuçları: ERASMUS

May

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE birimi Erasmus+ Okul Eğitimi Öğrenci Grup Hareketliliği kapsamında okulumuz, 12-18 Mayıs 2024 tarihleri arasında Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de eğitim faaliyetlerine katılmak üzere yola çıktılar.

Ara

Bursa Kız Lisesi, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen 2023-2024 Erasmus +  Okul Eğitimi Konsorsiyumu'na katılmaya hak kazanmıştır.

Erasmus + ile Avrupa'da 5 günlük "Çevre ve Doğa temalı" bir eğitim fırsatı siz değerli öğrencilerimizi bekliyor.

Bu kapsamda okulumuzdan 9-10 ve 11. sınıf öğrencilerimizden 5 asil, 3 yedek olmak üzere toplamda 8 öğrenci  Erasmus + Değerlendirme Komisyonu tarafından seçilecektir.

Son başvuru Tarihi : 07 Ocak 2024

Başvuru için tıklayınız!

Kas

Bursa İl Milli Eğitim  Müdürlüğü ARGE Erasmus+ Okul Eğitimi kapsamında okulumuz (öğrenci hareketliliği)  programına seçildi.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz...