BURSA / OSMANGAZİ - Bursa Kız Lisesi

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN KURUL TOPLANTISI 07.10.2023 CUMARTESİ SAAT.14.00 DE KONFERANS SALONUNDA YAPILACAKTIR.

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN KURUL TOPLANTISI 07.10.2023 CUMARTESİ SAAT 14.00 DE KONFERANS SALONUNDA YAPILACAKTIR.TÜM VELİLERİMİZİN KATILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BURSA  KIZ LİSESİ

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

Okul Aile Birliği toplantısı aşağıdaki gündem maddeleri ile 7 Ekim Cumartesi saat 14.00 de Konferans Salonunda toplanacaktır  Olağan Kurul Toplantısına katılmanız hususunda bilgilerinize rica ederim.

TOPLANTI TARİHİ   : 07.10.2023

TOPLANTI SAATİ     : 14.00

GÜNDEM MADDELERİ:

1. Açılış ve yoklama.Gündem maddeleri okunması.

2. Saygı duruşunda bulunulması ve akabinde istiklal marşının okunması.

3. Açık oylama ile veli üyeler arasından bir divan başkanı    ve bir kâtip ’ in seçimi yapılması

4. Okul Müdürü Seher YILDIZ Açılış Konuşmasını yaparak okulumuz hakkında genel bilgiler vermesi.

5. Yönetim kurulu ve denetleme kuruluna asıl ve yedek olarak liste halinde oylanarak seçim yapılması.

•Yönetim Kuruluna; veliler arasından 5 asıl ve 5 yedek üye seçiminin açık oylamayla seçilmesi.

• Denetleme Kuruluna; Merkez Komisyonu tarafından seçilen 2 asıl öğretmen üye ve 2 yedek öğretmen üye dışında veliler arasından 1 asıl ve 1 yedek üyenin açık oylamayla seçilmesi.

6. Bir önceki döneme ait yönetim ve denetleme kurulu faaliyet raporlarının görüşülmesi ve ibra edilmesi.

7. 20223-2024 eğitim-öğretim yılı tahmini bütçesinin görüşülmesi.

8. İhtiyaçların giderilmesine yönelik okul-aile birliği yönetim kurulunun yetkilendirilmesi.

9. Hizmet kalitesinin yükseltilmesine ilişkin önerilerin görüşülmesi.

10. Genel konuların görüşülmesi,

11.Okul Aile birliğinden sonra Okul Pansiyon velileri ile toplantı yapılması.

12.Dilek ve temenniler.

Seher YILDIZ